Hardware review: 3Dconnexion - Space Navigator USB for Notebooks

Na de SpaceNavigator heb ik de SpaceNavigator for Notebooks kunnen testen dankzij 3Dconnexion.
Qua werking is dit toestelletje identiek aan de SpaceNavigator. Het verschil zit hem in het formaat en het gewicht zoals je de afbeelding hiernaast kan zien.
Ondanks het toch beduidend lagere gewicht en kleinere formaat doet de 3D pointer toch perfect zijn werk. De anti slip bodem zorgt ook hier, zelfs met het lagere gewicht, voor een vlotte werking zonder dat je apparaat over je bureel verschuift.

Qua design mag dit hebbedingetje weer gezien worden, net zoals zijn grote broer is de navigator opgebouwd uit een mooie roestvrij stalen voet en een zacht rubberen bediening met ertussen een fijn lijntje met blauw licht. Al is het misschien aan te raden dit uit te zetten wanneer je je laptop gebruikt zonder netspanning in de buurt.

Als je redelijk vaak met je notebook onderweg bent is het zeker te overwegen om dit toestel aan te schaffen. Ik zou dan wel gaan voor de bundel met de extra muis aangezien dit tot op de eurocent hetzelfde kost als appart.

Gebruik je je latpop maar heel sporadisch op verplaatsing dan zou ik persoonlijk gaan voor het klassieke model aangezien ook dit toestelletje goed mee te nemen is en toch €35 goedkoper is. Je moet het dan wel stellen zonder het mooie hoesje.


Aangepast zoeken