Waarom deze siteTijdens het schooljaar 2000-2001 heb ik een cursus Dreamweaver en flash gevolgd. Het was de bedoeling dat ik de bedrijfssite voor mijn werk ging maken. Dit was echter wat te hoog gegrepen, dus hebben we dat toch maar laten doen door een extern bureau.
Ik kreeg wel de smaak te pakken van het maken van een website en wou de kennis niet verloren laten gaan, daarom ben ik begonnen met een eigen website. Het was een typische homepage met van alles en nog wat waar geen kat kwam kijken. Na een tijdje heb ik er een gedeelte over autocad bijgevoegd, dit begon wat uit zijn voegen te barsten. Ik merkte dat ik toch wat bezoekers begon te krijgen, maar ze kwamen enkel voor het autocad gedeelte. Ik heb de site toen opgesplitst in een rommel site en een autocad site. De rommel site is ondertussen al in de eeuwige jachtvelden terecht gekomen en de autocad site ben je nu aan het lezen.

De site stond nog steeds op de gratis webspace die ik bij het internet abonnement kreeg. Op den duur wilde ik de site uitbreiden met een forum en een eigen domeinnaam, dus ben ik maar overgestapt op betaalde hosting. Eind 2007 werd dat ook wat te klein dus kwam er een upgrade.

Enkele persoonlijke gegevens:

mijn avatar mijn avatar Naam: Joris
Nick: julien
Woonplaats: Kortrijk (België)
Beroep: CAD Tekenaar (Autocad 2021 & Solid Edge 2024)
Leeftijd: 46
Aangepast zoeken