Hoe contacteren?

Het forum
Een forum is een (onderdeel van een) site waar bezoekers met andere bezoekers in discussie kunnen gaan. Het forum van cadsite.be is voor iedereen toegankelijk, zonder te registreren kan je alles volgen en lezen. Als je discusies, vragen en antwoorden, tips en nog veel meer wil plaatsen of hierop reageren moet je je registreren. Dit is enkel om nutteloze berichten van spammers tegen te gaan. Je e-mail adres wordt nergens voor gebruikt, behalve voor de activatie van je account.

Het forum is vooral handig om een antwoord te krijgen over autocad. Er zijn heel wat gebruikers die het forum volgen en je waarschijnlijk kunnen helpen.
Bezoek het forum

Chatbox
Wanneer je er niet goed aan uit geraakt en 'live' hulp nodig hebt kan het forum soms wat onhandig zijn, dan kan je gebruik maken van de chatbox. Je hoeft je hier niet te registreren.
Ga naar de chatbox.

Het contactformulier
Wanneer je gebruik maakt van het contactformulier verstuur je een e-mail naar mij persoonlijk. Hiervan kan je gebruik maken indien je mij van iets op de hoogte wenst te stellen zoals een typfout, een pagina die niet opent,...
Het is niet de bedoeling dat je hier vragen met betrekking tot autocad plaatst.
Ga naar het contactformlier

julien


Aangepast zoeken