Wedstrijd reglement

  1. Slechts 1 deelname per persoon is toegelaten. Meerdere inschrijvingen zullen allemaal gewist worden en sluit je totaal uit als mogelijke winnaar.
  2. Iedereen die ingeschreven is op de nieuwsbrief maakt kans op de prijs. Zolang je ingeschreven bent blijf je kans maken op de prijs van elke nieuwe wedstrijd die gekoppeld is aan de nieuwsbrief.
  3. Deelname is niet automatisch. Mensen die willen winnen dienen ingeschreven te zijn op de nieuwsbrief en een mail te sturen naar het vermelde adres. Dit om ervoor te zorgen dat mensen die winnen ook effectief willen winnen.
  4. De winnaar wordt bekend gemaakt via mail en/of in de eerstvolgende nieuwsbrief. Deze persoon krijgt 2 weken de tijd om zijn/haar adresgegevens door te geven, hierna wordt er een nieuwe winnaar geloot.
  5. De adresgegevens alsook het e-mail adres van de winnaar(s) wordt door gegeven aan de schenker van de prijs, dit om de sponsor de kans te geven om na te gaan dat alles correct is verlopen.
  6. Indien de prijs/prijzen verzonden worden door cadsite.be wordt er een vergoeding gevraagd worden voor de verzending. De prijs zal dan pas verzonden worden na ontvangst van de portkosten.
  7. De e-mail adressen van de niet-winnaars zullen nooit doorgegeven of verkocht worden.
  8. De beslissing van cadsite is finaal en zal worden meegedeeld op de site. Over deze beslissing wordt geen verdere correspondentie gevoerd.

Aangepast zoeken